İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının da ortağı olduğu “Güvenli İş Güvenli Gelecek (Safe Job, Safe Future) isimli AB Hibe projesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri devam ediyor

İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Programı kapsamında İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi ortaklığında yürütülen Güvenli İş Güvenli Gelecek (Safe Job, Safe Future) isimli AB Hibe projesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri devam ediyor.

Proje kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı üye  işletmelerden  ASAŞ Filtre, AGM Filtre ve GFT Filtre çalışanlarından oluşturulan 30 kişilik  2. grup eğitimleri başladı. Eğitim ASAŞ Filtre eğitim salonunda Sanal Gerçeklik Ortamı teknolojisi ile uygulamalı olarak yapılıyor.

Eğitim salonunda konuşan İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf YILDIRIM, eğitimlerin her hafta farklı işletmelerden katılımcılar ile Eylül Ayı içerisinde de devam edeceğini, sanal gerçeklik ile yapılan uygulamaların çalışanlarda iş sağlığı ve güvenliği konusunda olumlu etkiler bıraktığını vurguladı.