İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Gönüllüleri Musiki Korosu, 2014 yılında kurulmuştur.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının adını taşıyan Musiki Korosunda gönüllü esnaf, memur, öğretmen emekli vatandaşlar bir araya gelerek kendi endüstri Manları ile Türk Sanat Müziğini icra etmektedirler.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Gönüllüleri Musiki Korosu Kurucu Başkanlığını Murat Kıvrak yaparken, Koro şefliği görevini de Şule Kumru üstlenmiştir.
Kurulduğu günden bu yana çalışmalarını İTSO da hafta da iki gün gerçekleştirilen koro ekipleri, Yılda 2 defa konserler düzenleyerek TRT sanatçıları ve Türk Sanat müziği sanatçılarını da, İskenderun halkı ile buluşturmaktadırlar
İTSO’nun da maddi destek verdiği koroda 40’a yakın kişi yer almaktadır.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türk Sanat Musikisine, kendi adını taşıyan Koroya destek vererek, sanata ve sanatçıya da önem vermektedir.