İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı Nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen kutlamalara katıldılar.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim  Kurulu Üyeleri Sedat Uysal, Nedim Şaban, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten’i İGC Başkanı Diyap Atar  ve Yönetimi Cemiyet binasında karşıladılar.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimi,  basın çalışanları ile bir araya gelerek, 10 Ocak  Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladı.  Protokol üyeler,  Siyasi Parti, İş dünyası ile  STK temsilcilerinin de katıldığı  Basın Bayramı kutlamaları birlik ve beraberlik  ortamında geçti.