Merkezi Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Beytullah Büyük tarafından kurulan En Ünlü Kokoreç markası, ikinci şubesini Mehmet Sinan Çelik ortaklığı ile İskenderun’da hizmete açtı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu, Yusuf Yılmaz, Raşit Özyurt, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten de  açılışa katıldı,

İskenderun Yenişehir Mahallesi 19 Sokak Belediye Otoparkı karşısında yer alan Beytullah Büyük ve Mehmet Sinan Çelik’in işletmeciliğini yaptığı En Ünlü Kokoreç Şube açılışı ilgi gördü. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve sanayi odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Esnaf Oda Başkanları ile kalabalık davetli topluluğu açılış törenine katıldı.

Beş yılı Ege tarafında olmak üzere 8 yıldır sektörde yer aldığını belirten işletmecilerden Beytullah Büyük “Üç yıldır profesyonel olarak Dörtyol’da En Ünlü Kokoreç’ markasıyla bu alanda hizmet veriyoruz. İskenderun’a da ikinci şubemizi Mehmet Sinan Çelik kardeşimle beraber açma kararı aldık. Bu lezzeti bir tek Dörtyol değil, İskenderun ve tüm Hatay’a tattırmak istiyoruz” dedi.

Ortaklardan Mehmet Sinan Çelik de, bu işletmeyle ticarete ilk adımını attığını ifade ederek en iyi hizmeti sunmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz;  “Her açılan işyerinin istihdam açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Girişicilerimizin açmış oldukları bu tür iş yerlerinde hem istihdam oluşuyor, hem de ekonomiye katkı sağlanıyor. Genç girişimcilerimizi tebrik eder hayırlı işler diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından toplu halde En Ünlü Kokoreçin Açılış kurdelesi kesildi.