İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası personeline YSF  Bilişim Hizmetleri yetkilisi  Yakup Akyar tarafından seminer verildi.

Özellikle pandemi sürecinde kurum ve kuruluşların hizmetlerin kamuya ve  üyelerine duyurulmasında  sosyal medyanın öneminin daha da arttığına dikkat çeken  YSF  Bilişim Hizmetleri yetkilisi  Yakup Akyar, “Sosyal medyanın doğru zamanda  amacına uygun kullanılması, faaliyetlerin daha hızlı duyurulmasında sosyal medya artık vazgeçilmez hal almıştır. İnternet Haber portalların ve sosyal medyanın kullanımının etkili yapılması prestij ve hizmetlerin duyurulması açısında önemlidir. Bu bağlamda sizler çalıştığınız kurumunuzun hizmetlerinin duyurulmasında önemli görevler üstleniyorsunuz” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası personeline YSF  Bilişim Hizmetleri yetkilisi  Yakup Akyar tarafından verilen seminere  İTSO Dış Ticaret memuru Meltem Kartal ve İTSO Basın Danışmanı Mürsel Seher katıldı.