İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında video konferans  yoluyla gerçekleştirildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı Meclis toplantısında, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkan Yardımcısı Necati Sert, video konferans yoluyla meclis üyelerini bilgilendirdi.

Hesapları İnceleme Komisyonu Başkan Yardımcısı Necati Sert, mizanla ilgili bilgiler vererek; “ Hesapları İnceleme Komisyonu  Başkanımız Tuncay Paşaoğlu,  üye arkadaşlarımız İbrahim Açıkgöz Nusrettin Murt ve Ali Mursaloğlu ile birlikte yaptığımız incelemeler neticesinde, harcamaların bütçe esaslarına uygun olarak yapıldığı görülmüştür. Emeği geçen arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.