İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası  Eylül  ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında  gerçekleştirildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis toplantısında,  Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Tuncay Paşaoğlu, gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Tuncay Paşaoğlu, 15 Ekim tarihinde yapılacak olan oda seçimleri öncesi son meclis toplantılarını  gerçekleştirdiklerini belirterek, 4 yıllık süre zarfında Hesapları İnceleme Komisyonu raporu ile ilgili meclis üyelerini sine vizyon destekli olarak bilgilendirdi.

İTSO Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Tuncay Paşaoğlu;“Hesapları İnceleme Komisyonu  Başkan yardımcısı Necati Sert, üye arkadaşlarımız İbrahim Açıkgöz Nasrettin Murt ve Ali Mursaloğlu ile birlikte yaptığımız incelemeler neticesinde, harcamaların bütçe esaslarına uygun olarak yapıldığı görülmüştür. Emeği geçen arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.