İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, Esnafa Türk Bayrağı ve TOBB tarafından ülke genelinde Enflasyonla Top yekûn mücadele ‘VARIZ’ en az yüzde 10 indirim yazılı afiş Konfeksiyon işletmecisi Hamit Güneş’e verdi.
İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter’de esnafları ziyaret ederek, Türk Bayrağı ve ‘Enflasyonla Top yekûn mücadelede ‘VARIZ’ en az yüzde 10 indirim’ yazılı afişleri vererek kampanyaya destek olmaya çağırdı
İskenderunlu esnaflardan Hamit Güneş’i iş yerinde ziyaret eden İTSO Başkanı yardımcısı Muhsin Yeter, “İTSO olarak kampanyaya destek veren esnaflarımıza gösterdikleri duyarlılıktan dolay teşekkür ediyoruz. İTSO olarak bizler de esnaflarımıza Türk Bayrağı hediye ediyoruz” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Hamit Güne ise, “İskenderun’da esnafından halka hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi lazım. Bu süreci el birliği ile aşacağız ve bizlerde kampanyaya hep destek tam destek diyoruz” dedi.