Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması HK.

Anasayfa/Duyurular/Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması HK.

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması HK.

29/06/2018 CUMA GÜNÜ SAAT 14:00 DE ODAMIZ 3.KAT HALİL ŞAHİN MECLİS SALONUNDA ODAMIZ, HATAY SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ VE İSKENDERUN SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASININ ORTAKLAŞA DÜZENLEYECEĞİ VE HATAY SGK İL MÜDÜRÜ SAYIN HAMİT BAL’IN KATILACAĞI “7143 SAYILI BAZI ALACAKLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI” KONULU SEMİNER DÜZENLENECEK OLUP, SEMİNERE TÜM ÜYELERİMİZ DAVETLİDİR.

26/06/18|Duyurular|