Anasayfa/İtso Haberler/Genel Haberler/İTSO Başkanı Yılmaz ve Genel sekreter Dönmez, Adana’da TOBB Emekli Sandığı Vakfının Genel kurulu Delege seçimlerine katıldılar

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Genel sekreter Figen Gül Dönmez,  Türkiye Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emeklilik Sandığı Vakfı’nın 2018 Ağustos ayında yapılacak Genel Kurulu Delege seçimlerine katıldılar.

Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı (ATOSEV) Tesislerinde gerçekleştirilen Akdeniz Bölgesi  delege seçimlerine çevre il ve ilçelerin Oda temsilcileri katıldı.

26/06/18|Genel Haberler|