Dış Ticaret Birimi

Anasayfa/Dış Ticaret Birimi

Odamız Dış Ticaret biriminde ihracatçılar tarafından yapılan ihracatlar ile ilgili olarak A.TR Dolaşım Belgesi, EUR.1 Dolaşım Belgesi, Menşe Şahadetnamesi, Form A(özel menşe şahadetnamesi), İhracat faturaları satış ve onayının yapılmaktadır.

Muhaberat departmanında Odamıza gelen ve giden evrak kayıt işlemleri, Kargo, posta takip işlemleri, üye kimlik kartı hazırlanması, çıraklık, kalfalık ve ustalık belgeleri onay işlemleri yapılmaktadır.

Görevli Personel:

Adı SoyadıUnvanıTelefonE-Mail
Meltem KartalDış Ticaret ve Vakıf Memuru6145225-120meltemkartal@iskenderuntso.org.tr