TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kurul Başkanı Ali Dablan ; Yaz mevsiminin ardından hızlanan kurul çalışmaları ve  kurul tarafından hazırlanan 2019 yılının son çeyreği ile 2020 faaliyet lerini kapsayan master planı hakkında bilgiler verdi. Koordinatör oda olarak İTSO’nun desteklerinin kurul için önemini aktardı. İTSO Başkanı  Levent Hakkı  YILMAZ ; Odaları ve  İskenderun Teknik Üniversitesi  arasındaki işbirliği ile şehre kazandırılan TEKNOPARK’ a değinerek, Tekno Park’ın girişimcilerimiz için büyük bir fırsat olduğunu TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu’nun bu süreçte aktif rol almasının önemini vurguladı. Ziyaretin ardından Kurul 8. Toplantısını gerçekleştirdi.