İTSO Başkanı Yılmaz, açılışı katılarak Şenöz ailesine hayırlı işler diledi

Mahmut ve Abdullah Şenöz ile kardeşlerinin kurduğu Şenöz Unlu Gıda Mamülleri firması, Hatay´da 17. şubesini Antakya´da açtı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da açılışa katılarak, Mahmut ve Abdullah Şenöz kardeşlere hayırlı işler temennisinde bulundu.

Ticaret hayatlarına 1979 yılında kurdukları fırıncılıkla başlayan ve unlu mamüllerle sürdüren Mahmut ve Abdullah Şenöz ile kardeşleri, işletmelerinin yelpazesini Cafe ve Lokanta ile genişleterek, hizmet vermeyi sürdürüyor.

Şenöz kardeşler, Antakya´daki Şenöz Cafe´nin açılışını Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Belen Belediye Başkanı Sayın İbrahim Gül ile birlikte yaptı. Şenöz Cafe, Hatay´daki 17. şube olarak Antakya´nın Cumhuriyet Mahallesinde Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Vakıf Apartmanı zemin katındı hizmete girdi.
Açılışa İskenderun ve diğer ilçelerden çok sayıda iş insanı ile meslek odalarının yöneticileri de katıldı.
17. şubelerinin açılışına katılan ve mutluluklarını paylaşanlara teşekkür edip, Şenöz ailesi adına açıklama yapan Engin, Mahmut, Abdullah ve Halil Şenöz, “17. şubemizi Antakya´ya açtık. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı´ya, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül´e, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı´ya, değerli Vali yardımcılarımıza, İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’a İskenderun´dan ve diğer komşu il ve ilçelerden gelen kıymetli arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz” ifadesine yer verdi.