Gerçekten iftara yakın bu kadar yemek menüsü de kafaları karıştırdı. Öncelikle program çok güzel hepinize çok teşekkür ediyorum. Anneler Gününüzü kutluyorum. Girişimci Anne olmak biraz zor ama anlatırken de bir bu kadar gurur verici güzel hikayelerimiz. Bizim tabi toplu hikâyelerimiz var. 2012 de bir tane dernek kurduk. Hatay’ı araştırdık. Kadınlarımızın yapısını biliyoruz. Kadınlarımız neler yapıyor, hangi konularda eğitimler verebiliriz, kadınlarımızın başarısına neler katabiliriz, ekonomi de ne kadar güçlendirebiliriz, ev bütçelerine ne kadar fayda sağlayabiliriz. Çünkü Payas da doğduk, Hatay’ın yapısını biliyoruz. 2012 de kurduğum bu derneğin kurucu başkanıyım. 20-30 kadın arkadaşlar dedik bizler başarıyoruz, kazanıyoruz, eğitimciyiz, iş kadınıyız katma değer olarak ne kadar destek verebiliriz. Biz dedik ne yapalım. Eğitimci ve istihdamca olalım. Kadınlar el açmasın, kadınlar herkesten destek istemesin, Türk kadınının gücüne inandık. Kadınlarımız üretsin, ekonomiye katkı sağlasın, güçlerine güç katsın istedik. Derneğimizi kurduk. Tabi ciddi projeler yaptık mı, yaptık bizim de kendimize göre farklı projelerimiz oldu, farklı hayat hikayelerimiz oldu. Ama bunlar için zamanımız biraz kısıtlı. Son aşamaya geldim. Ben Derneğimiz Hatay’ın bütün ilçelerinde 450 tane üyem var. Kendim kişisel gelişim uzmanıyım. İş kadınıyım. Federasyona gidiyoruz bir taraftan federasyonla olalım, bir taraftan kooperatifleri inceliyoruz. Samimi davranmak gerekirse TOBB’un Başkanı Yeşim Hanımla da el ele vereceğiz, projeler yapacağız Ticaret Odamız çünkü ben başkanımla ilk defa bir sohbet ettim aşağıda Ticaret Odamızın Girişimci Kadınlarımıza verdiği desteği yakinen takip ediyorum ve açtığı eğitimleri de takip ediyorum. Çok güzel tebrik ediyorum Başkanımı iki başkanıma da çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Darısı diğer Ticaret Odalarımıza diyorum. Gerek Dörtyol’a gerek Erzin’e gerek diğerlerine diye düşünüyorum. Bizler de artık sizlerin yanında üzerimize düşen ne varsa Ben bir dernek başkanı olarak eğitimci olarak sizler de Odalar olarak sizler de TOBB Kurulu Kadın Girişimci gururlarımız olarak ben gurur duyuyorum başarılı girişimci hanımlarla her zaman desteklerinizi bekliyoruz. Destekçiniziz Teşekkür ediyorum. En kalbi duygularımla hepinizin Anneler Gününü kutluyorum Kadın bir edebiyat öğretmenimizin söylediği gibi bir sözle de kapatmak istiyorum. Bir eliyle beşiği sallayan kadın diğer eliyle dünyayı sallayabilir diyordu. Bu gün bunu da burada görmüş olduk. Hepinizi canı-ı gönülden tebrik ediyorum.