Sayın üyemiz. 21 Mart 2019 tarihinde “Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenecek Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” yapılacaktır. Özellikle ve öncelikle siz üretici firmalarımız ve ticaret yapan firmalarımızın bu eğitime katılması önem arz etmektedir. İhracat demek firmanız için sağlam ekonomi, firmamızı büyütmek, istihdam ve yere sağlam basmak demektir. Aynı zamanda bölgemize ve Ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaktır.
“Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda düzenlenecek Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” içeriğinde
1. İhracatta Sağlanan Devlet Destekleri
2. Döviz Kazandırıcı Hizmetlere Sağlanan Devlet Destekleri
3. Yatırımlara Sağlanan Devlet Destekleri
4. Türkiye’de Doğrudan Uluslar arası Doğrudan Yatırımlara Sağlanan Destekler ve Yatırım Anlaşmaları
5. Teknik Müşavirlik hizmetlerine Sağlanan Devlet Destekleri
6. Serbest Bölgelerde Gerçekleştirilen Yatırım ve Faaliyetlere Sağlanan Devlet Destekleri
7. Tarımsal Ürünlerde İhracat İadesi Yardımları
8. Ekonomi Bakanlığınca Yürütülen Diğer Destek Uygulamaları
9. Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları
Katılmanız önemle rica olunur.
Bilgi için Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Dış Ticaret Şefi Gülhan ÖZER ile irtibata geçiniz (GERİ BİLDİRİM ÖNEMLİDİR.)
Tlf: 326-7121041 – 533-5244919
e-posta: ozer.dtso@gmail.com – gulhan.ozer@dortyoltso.org.tr