KOSGEB Girişimcileri ev hanımı Fehime Şahin ve Eğitimci Ömür Aray ortaklığında kurdukları Sakura Butik Pastane ile katkı maddesiz tam organik ürünlerle insanların damak tadına dokunmaya hazırlanıyorlar.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulunan KOSGEB Girişimcileri Fehime Şahin  ve Ömür Aray, iş yeri hakkında bilgiler verdiler.

KOSGEB’in girişimcilere yönelik sağladığı destekler sayesinde iş yerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Fehime Şahin ve Ömür Aray, yetkililere teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Girişimcilerimize yönelik eğitim ve destekler devam ediyor. Sizin gibi genç girişimcilerinin yeni iş yeri açmaları ve istihdam oluşturarak ekonomiye katkı vermeniz bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Hatay’ın Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No 424/B adresinde imalat ve satış yapacakları Sakura Butik Pastanesi açılış için gün sayıyor. Ev Hanımı Fehime Şahin ile eğitimci Ömür Aray KOSGEB’in kadın girişimciler yönelik imkanlarından faydalanarak birlikte yola çıktı.

Katkı maddesiz ürünlerle özellikle yaş ve kuru pasta, kek, kurabiye, ekler, Tiramisu gibi el yapımı ürünleri müşterilerinin damak tadına sunacak olan Fehime Şahin ile Ömür Aray ortaklığındaki Sakura Butik Pastanenin açılışı 6 Ekim Cumartesi günü saat 17.00 gerçekleştirilecek.

Şahin ve Aray, katkı maddesiz, tam organik kendi üretimleri pasta ve çeşitleri lezzetlerini tatmak isteyen tüm dost ve sevenlerini açılışa davet ettiler.