Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Meclis üyeleri İTSO Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Numan Bölükbaşı, Meclis üyeleri Mehmet Sarraç, Mustafa Polat ve Enis Uçak, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştüler.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimlerin ardından Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen  Numan Bölükbaşı’na hayırlı olsun dileklerinde bulunan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Bizlerde seçimlerimizi tamamladık. Yönetim kurulu üyelerimiz, Meclis üyelerimiz, Meslek Komite üyelerimiz ile uyum içerisinde İskenderun’a hizmet etmenin, yeni projeler üreterek bölge ekonomisine katkı sunmanın gayreti içerisindeyiz” dedi. Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaşı’da  İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaşı ve Meclis üyelerinin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldı.