Jardin De Nini Harikalar Bahçesi Peyzaj Mimarları Odasına kayıtlı tescilli bir peyzaj mimarlığı tasarım ve uygulama ofisi olup ve aynı zamanda Besime Mare’nin içerisindeki butik bir davet bahçesidir .

Ben Nida Kireççi ,Çukurova Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümüden mezun bir peyzaj mimarı ve Jardin De Nini kurucusuyum .Tasarım ve fonsyonellik açısından en güzel ve incelikli  peyzaj projelerini üretmek işim olmasının yanında en büyük ilgi alanımdır .

Bazen küçük dokunuşlarla ,bazen büyük fikirlerle bireysel konutları veya kurumsal tesis peyzaj proje ve uygulamalarını değerlendirmek ve her zaman çözüm olabilmek önemli değerlerimiz arasında olmasındandır ki  kısa zamanda birçok değerli firma ile çözüm ortaklığı yapmanın ve onların güzel referanslarını alabilmenin mutluluğu motivasyonu içerisindeyiz.

Bu süreç içerisinde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile de görüşerek, KOSGEB Girişimcilik Kursları hakkında fikirlerini aldım. İTSO’nun yakın ilgi ve alakasını gördüm. Beni yönlendirdiler. Bayanların da girişimci olabileceğini bu yönde yardımcı olabileceklerini ifade etmeleri üzerine İTSO’a başvuruda bulundum. KOSGEB Girişimcilik kurslarına katılarak, Girişimcilik Belgemi de aldım. Kendilerine desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Güzel şehrimize daha da güzellikler katabilmek en büyük hedeflerimiz arasındadır.

Jardin de nini olarak herkesin huzur bulacağı kendisini mutlu eden bir ‘ harikalar bahçesine ‘ihtiyacı vardır diyoruz .

İşletme adı: Jardin De Nini
İşletme temsilcisi: Nida Kireççi
İşletme kuruluş yılı: 2014

Çalışan sayısı projelere  göre değişmektedir.