İTSO Yönetim Kurulu üyeleri, İskenderun Kaymakamlığına atanan İskender Yönden’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Kaymakam İskenderun Yönden, daha önce Erzin İlçe Kaymakamlığı görevinde bulunduğunu ve bölgeyi yakından tanıdığını belirterek, şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi için el birliği ile hareket edeceklerine vurgu yaptı.İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, Kaymakam İskender Yönden’e yeni görevlerinde başarılar dileyerek, şehrin ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO yönetim kurulu üyeleri  Sanem Akpınar, Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Hıdır Güneş, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.