İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, üye ziyaretleri gerçekleştirerek, sorunları yerinde göme fırsatı buluyor, çözüm  yolları arıyor ve üyelerinin sıkıntılarını dinliyor.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri  İTSO Muhasibi olan Gassan Kuran’ı Antakya Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasında ziyaret ettiler.

Hatay Mersin Osmaniye illeri ve çevre ilçelerde Ulusal ve Uluslararası markaların distribütörlüğünü yapmakta olan Emre Pazarlama sahibi Gassan Kuran ve  Genel müdür aynı zamanda İTSO Meclis üyesi Münir Emre Kuran, iş yeri hakkında İTSO yönetimine bilgiler verdiler. Hatay’a modern bir tesis kazandırmanın onuru ile Bölge esnafına yılların tecrübesi ile  daha kaliteli hizmet vermenin onurunu yaşadıklarını belirten Emre Pazarlama sahibi İTSO Muhasip üyesi Gassan Kuran, İTSO yönetimine fabrikayı  gezdirerek, genel bilgiler verdi.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette tesisleri gezen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Bölgemizde  kendi alanında hizmet veren ve son teknolojik donanımlarla işletmesini yenileyen Odamızın değerli Muhasip üyesi Gassan Kuran ve Meclis üyemiz Münir Emre Kuran’a hayırlı işler bol kazançlar diliyoruz” dedi.

İTSO Muhasibi olan Gassan Kuran’ı Antakya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren iş yerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Yusuf Yılmaz ve Raşit Özyurt yer aldı.