İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte  ilk iftarlarını vatandaşlarla birlikte anıt alanının arkasındaki iskelede vatandaşlarla birlikte açtılar.

İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde hayırsever Tosyalı ailesi tarafından sahilde bulunan iskelede yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşarak iftarını açma heyecanını yaşadı.

Her yıl geleneksel hale gelen iskelede iftar programına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Yılmaz İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Hıdır Güneş Mehmet Ünüvar ve  çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur’an okunarak, duaların edildiği iftar sofrasında ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar aynı sofrada oruçlarını açmanın maneviyatını yaşadı.