İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi üye ziyaretleri kapsamında şehrimizin köklü esnaflarından olan İkram Şekerlemeyi ziyaret ettiler.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez,  şekerleme ve kahve sektöründe faaliyet gösteren şehrimizin marka iş yerlerinden olan kalitesi ile müşterilerine en iyi hizmeti veren  İkram Şekerleme sahibi Ercüment Bilgin’i iş yerinde ziyaret ederek hayırlı işler dilediler.

İTSO yönetimini kapıda karşılayan İkram Şekerleme sahibi Ercüment Bilgin, çalışmalar ve esnafın genel durumu ve piyasalar hakkında İTSO yönetimine bilgiler verdi.

İkram Şekerleme sahibi Ercüment Bilgin, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek,  “Her fırsatta bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinliyor, çözüm yolları arıyorsunuz.  Bizler de  İkram Şekerleme olarak İskenderun halkına kahve lezzetini ve kalitesinin sunmanın onurunu yaşıyoruz. Yıllardır kahve ve şekerlemede kalitede ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 90’lı yıllardan bu yana bu sektörde İskenderun çapında markalaştık. Bu duruma gelmemizde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın vizyon er yaklaşımlarının büyük etkisi olduğuna inanıyoruz. Toplantı ve seminerler, meslek komiteleri faaliyetleri ve çeşitli organizasyonlarla güncel gelişmeler çerçevesinde bizlere bilgi veriyorlar” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da İkram Şekerleme sahibi  Ercüment Bilgin’e hayırlı işler dileyerek, “Her fırsatta üyelerimizi ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyor ve çözüme yönelik çalışmalar yapıyoruz. İTSO üyeleri ile bir bütündür. Bizler sizler için varız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.