7.Meslek Komite Başkan Yardımcısı Sezer Kara, Balıkçılık ve Gıda sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini anlattı.

İTSO Temmuz ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında gerçekleştirildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı Meclis toplantılarında Meslek Komite üyeleri kendi meslekleri ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili İTSO Meclisini bilgilendiriyorlar.

İTSO 7.Meslek Komite Başkan yardımcısı Sezer Kara, Balıkçılık ve gıda sektörü ile kendi sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çekti. Kara, Mecliste Deniz şehri İskenderun’da deniz kültüründen çok tavuk kültürünün hakim olduğunu belirterek, İTSO ve İskenderun Belediyesi iş birliği ile Balık festivali yapılması ve balık sezonunun ileri bir tarihe alınması gerektiğine vurgu yaptı.