İTSO’nun destekleri ile Eski Sebze Hali yanındaki boş araziye açılan iftar çadırı ile 1 Nolu Taziye evinde organize edilen İftar yemeğinde İTSO yönetimi Vatandaşlarla birlikte iftarlarını açtılar.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte  vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Ramazan aylarının birlik, beraberlik ve Dayanışmanın bolca  yaşandığı manevi atmosferin de yüksek olduğu kutsal bir ay olduğuna dikkat çeken İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Bu sene İskenderun Belediyesi ile birlikte bizlerde İTSO olarak açılan Ramazan çadırlarında halkımıza iftar veriyoruz ve bir ay boyunca vatandaşlarımız bu iftar çadırına gelerek iftarlarını açabilirler. Bu gün de vatandaşlarımız ile birlikte iftar açmanın manevi hazzını yaşıyoruz” dedi.

Kur’an okunarak, duaların edildiği iftar sofrasında ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar aynı sofrada oruçlarını açmanın maneviyatını yaşadılar.

İftar yemeğine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan yardımcıları, İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Mehmet Ünüvar İTSO Meclis üyesi M.Ali Bulut, İMEAK İskenderun Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener ve  vatandaşlar katıldı.