İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası muhasip Üye Gassan Kuran, şehrimizin başarılı iş insanlarından Anıl Group yönetim kurulu başkanı    Şekip Abacı’yı iş yerinde ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Şekip Abacı’ya iş yerinde Türk bayrağı takdim eden İTSO Muhasip üye Gassan Kuran,  ziyarette yaptığı konuşmasında; Her fırsatta üye ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek, “İskenderun’umuzun en eski ve başarılı esnaflarımızdan birisiniz. Bölgemizde ekonomik ve istihdama sağladığınız katkılardan dolayı sizlere ayrıca teşekkür ediyoruz. Odamızla ilgili talep ve düşüncelerinizi öğrenmek isteriz” dedi. Anıl Group yönetim Kurulu Başkanı Şekip Abacı ise; “Ziyaretinizden dolayı özellikle teşekkür etmek isterim. İTSO’daki yönetimin dürüst ve aktif çalışması nedeniyle Başkanımız Levent bey olmak üzere yönetimine özellikle teşekkür etmek istiyorum. Ticaret Odaları üyelerin beklentilerinin ne olduğunu tespit etmek için çalışmalar yapması gerektiğini düşünüyoruz. İkili görüşmelerin ise  oda ile üyeler arasındaki bağları da güçlendireceğini temenni ediyorum” şeklinde görüşlere yer verdi.