İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası muhasip Üye Gassan Kuran, Nobel Baharat işletmecisi Metin Bülent Eker’i iş yerinde ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Fener Caddesi esnaflarından olan  Nobel Baharat işletmecisi  Metin Bülent Eker’i iş yerinde ziyaret ederek kendisine Türk bayrağı takdim eden İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi.

“TOBB tarafından ülke genelinde Enflasyonla Top yekûn mücadele ‘VARIZ’ en az yüzde 10 indirim kampanyasına esnaflardan tam destek geldiğine vurgu yapan İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, el birliği ile bu süreci atlatacaklarına vurgu yaptı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren  Nobel Baharat işletmecisi  Metin Bülent Eker ise, “İTSO’dan memnunuz,  Sizlerin ziyaretleri ile bizler sorunlarımızı birinci ağızdan en yetkili birimlere iletiyoruz” dedi.