İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası muhasip Üye Gassan Kuran, Maya Şekerleme Muhsin Girişken’i iş yerinde ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Fener Caddesi esnaflarından olan  Maya Şekerleme işletmecisi Muhsin Girişkeni iş yerinde ziyaret ederek kendisine Türk bayrağı takdim eden İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, her fırsatta esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

“ TOBB tarafından ülke genelinde Enflasyonla Top yekûn mücadele ‘VARIZ’ en az yüzde 10 indirim kampanyasına esnaflardan tam destek geldiğine vurgu yapan İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, kampanyaya destek verdikleri için  Muhsin Girişken’e teşekkür etti.

Fener Caddesi esnaflarından   Muhsin Girişken ziyarette ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Kayıtlı olduğumuz   İTSO’nun çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve sizlerden memnunuz. Odamız faaliyetleri ile İskenderun ekonomisine önemli katkılar sunuyor”  dedi.