İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler İşbirliğiyle TÜRMOB Eğitmeni  Nedim Boz,  “Dijital Hizmet Vergisi, Turizm Beyannamesi Değerli Konut Vergisi, Binek Otomobil vergi uygulaması 7194 sayılı yasa değişikliği ve Gelir Vergisi Beyannamesi yapımında özellikli konular”  semineri düzenlendi.

İskenderun Ticaret  ve Sanayi Odasında düzenlenen seminer öncesi  Şahin Selçuk ve İlkay Çıplak’a çalışma ruhsatı  belgeleri takdim edildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım,  “Sürekli mevzuatların değiştiği mesleğimizde artık yükümüz çok ağırlaştı ve bu yükü kaldıramaz hale geldik. Oda olarak özellikle dijitalleştiğimiz dünyada mevzuatların sürekli değişmesinden dolayı bu tür eğitimler düzenliyoruz. Meslektaşlarımız da bu mevzuatlar karşısında zaman zaman zorlanıyorlar.  Bu nedenle bizlerde Oda olarak sürekli eğitim toplantıları düzenliyor ve alanında en uzman kişileri getirerek siz değerli meslektaşlarımızla buluşturuyoruz. Bu günde “Dijital Hizmet Vergisi, Turizm Beyannamesi Değerli Konut Vergisi, Binek Otomobil vergi uygulaması 7194 sayılı yasa değişikliği ve Gelir Vergisi Beyannamesi yapımında özellikli konular hakkında sizleri en yetkili uzman eğitmenimiz tarafından sizleri  bilgilendireceğiz” dedi.

Yoğun katılımla gerçekleşen seminerde TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz,  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere Dijital Hizmet Vergisi, Turizm Beyannamesi Değerli Konut Vergisi, Binek Otomobil vergi uygulaması 7194 sayılı yasa değişikliği ve Gelir Vergisi Beyannamesi yapımında özellikli konular hakkında katılımcılara sine vizyon destekli bilgiler verildi.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, seminer sonunda TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz’a  günün anısına plaket takdim etti.