İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicil Müdür yardımcısı Alper Burnukara ve Mersis memuru  Pınar Göçer, Mersin  Ticaret ve Sanayi Odasında  düzenlenen kıyaslama ve mevzuatlar ile ilgili  karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicil Müdür yardımcısı Alper Burnukara ve Mersis memuru  Pınar Göçer, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası arasındaki  işleyişi yerinde görerek, bilgilerin istişare edilmesi, birim ile ilgili arşiv, yazışma ve  Ticaret sicili birimi gezilerek  odanın düzen ve işleyişine ilişkin karşılıklı  fikir alış verişinde bulunulmuştur.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicil Müdür yardımcısı Alper Burnukara ve Mersis memuru  Pınar Göçer, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicil müdürü Halis Çakır ile görüşüldüğü ziyarette;Şirket birleşmeleri,Şirket bölünmeleri,iflas ve konkordato gibi konularda bilgi alış verişinde bulunmuşlardır. Ziyarette ayrıca Türkiye genelindeki Ticaret sicillerindeki  uygulama birliğinin olmadığı karmaşık hususlarda bilgi alışverişinde bulunulmuştur.