Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası,  K.K.T.C. Kalkınma Bankası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası işbirliğiyle Lefkoşa’da düzenlenen ‘İş Geliştirme Forumu Kişisel Gelişim Eğitimi’ yoğun  ilgi gördü.

Lefkoşa Kıbrıs Türk Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirilen İş Geliştirme Forumu toplantısı protokol üyelerinin konuşmaları ile başladı.

Forumda İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’da söz alarak İskenderun’un bölge ve ülke ekonomisindeki yeri, İskenderun sanayisi, Limanı, Turizmi ve bölgenin genel durumu hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Mersin Üniversitesi Silifke TSO Akademik Danışmanı   Dr.Muhammed Saygın’ın moderatörlüğünde düzenlenen Panele Silifke Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu  Başkanı Nurettin Kaynar, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Ercan Yıldırım, Kıbrıs Türk Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Candan Avunduk, Kıbrıs Türk Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Turgay Deniz panelde bulundukları şehirlerle ilgili katılımcılara bilgiler verdiler.

‘İş Geliştirme Forumu Kişisel Gelişim Eğitimi’  toplantısının ikinci bölümünde ise eğitmen Kunter Kurt, ‘Kendine yaslan Dik Yürü’ konulu sunumunu gerçekleştirdi. Toplantı kapsamında ayrıca  KKTC Kalkınma Bankası Destekleri Bilgilendirme semineride yapıldı. Seminere konuşmacı olarak KKTC Kalkınma Bankası yönetim kurulu üyesi Ali Tunçtaşlı katıldı.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası,  K.K.T.C. Kalkınma Bankası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenen ‘İş Geliştirme Forumunun sonunda ise B2B görüşmeler yapıldı ve heyetler arasında ikili görüşmelere geçildi.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası,  K.K.T.C. Kalkınma Bankası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenen ‘İş Geliştirme Forumu’  toplantılarına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner,  İTSO yönetim kurulu üyeleri, İTSO Meclis üyeleri  İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez katıldı.