TOBB Genç Girişimciler İl İcra Kurulu ve İskenderun Teknik Üniversitesi İş birliğiyle düzenlenen ‘Geleceğin işleri, güçleri ve aşkları’ konulu konferans yoğun ilgi gördü.
İskenderun Teknik Üniversitesi Merkez Kampüsü ve Doğa Bilimleri Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Teknoloji işletmecisi Dr. Sertaç Doğanay katıldı.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Türkay Dereli’ nin yanı sıra Üniversite hocaları, TOBB Genç Girişimciler İl İcra Kurulu yönetimi de toplantıda yer aldı.
Teknolojinin hızla geliştiğine ve yediden yetmiş yediye herkesin bu teknolojiyi 24 saat kullandığına dikkat çeken Teknoloji işletmecisi Dr. Sertaç Doğanay, Bilgisayar teknolojisinin tarihinden bahsederek, ilk bilgisayarın insan hayatına ve ticarete girmesinden günümüze dek hangi evrelerden geçtiğini anlattı.
Artık dünyanın teknolojiyle yönetildiğini, tüm işlerin sanal ortamda yapılmaya başlandığına dikkat çeken Teknoloji işletmecisi Dr. Sertaç Doğanay, “Cep telefonlarımızla artık zamanımızın 24 saatinde birlikteyiz. Gerek işlerimizi, derslerimizi, gerekse sosyal medyayı bu internet teknolojisi sayesinde takip edebiliyoruz. Bu  teknolojiyi doğru ve zamanında kullanmak çok önemli.” Dedi.
Teknoloji işletmecisi Sertaç Doğanay, İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri ile de günün anısına selfi çektirerek, teknolojik bir anı yakaladıklarını belirtti.