İTSO Yönetimi MY Prefabrik Konteyner Çelik Yapı tesislerinde incelemelerde bulundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ ve İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Yard. Prof. Dr. Tolga DEPÇİ, Antakya Top Boğazı Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren MY Prefabrik Konteyner Çelik Yapı Tesislerinde incelemelerde bulundular.

İTSO yönetimi üye ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

MY Prefabrik Konteyner Çelik Yapı işletmecisi aynı zamanda İTSO Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet ÜNÜVAR tarafından kurulan tesislerde prefabrik konteyner ve çelik yapı üretimleri yapılıyor.

İTSO Başkanı Levent Hakkı YILMAZ, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin YETER, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Müfit TENNİOĞLU, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga DEPÇİ tesisleri gezerek,  Mehmet Ünüvar’dan bilgiler aldılar.

MY Prefabrik Konteyner Çelik Yapı işletmecisi aynı zamanda İTSO Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet ÜNÜVAR tesislerle ilgili yaptığı açıklamasında;  “Prefabrik çelik yapı sektöründe, teknik ekibimiz ile birlikte imalat yapmaktayız.  Prefabrik Çelik yapıların proje, üretim ve montaj hizmetlerini gelen taleplere göre birlikte sunuyoruz. İmalatlarımız profesyonel ekiplerin denetimi altında gerçekleştirilmektedir” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Yönetim kurulu arkadaşlarım adına bölgemize böylesine önemli bir tesis kazandıran ve istihdam sağlayan Mehmet Ünüvar’a hayırlı işler diliyoruz” dedi.