İskenderun Özel Eğitim Ortaokulu müdürü  Osman Yılmaz İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Zihinsel engelli çocukların toplum hizmetlerinde mümkün olduğunca yararlanmalarını sağlamak, sorunlarına çare olmak ve onları başları dik onurlu, mutlu bireyler olarak topluma kazandırmak için çalıştıklarını belirten İskenderun Özel Eğitim Ortaokulu müdürü  Osman Yılmaz, “Eğitim kadromuz ile birlikte yeni eğitim öğretim yılında da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen İTSO yönetimine de teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Eğitime önem veren bir sivil toplum kuruluşuyuz. Engelli öğrencilerimizi topluma kazandırmada göstermiş olduğunuz fedakârlık gerçekten çok önemli. Sizleri kutluyorum” dedi.

İskenderun Özel Eğitim Ortaokulu müdürü  Osman Yılmaz ziyaret sonrasında ise  İTSO yönetimine desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

İskenderun Özel Eğitim Ortaokulu müdürü  Osman Yılmaz’ın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt yer aldı.