İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı  Nermin Yıldırım Kara ve yönetim kurulu üyeleri  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette,   İskenderun ekonomisi ve çevre konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Çevreye karşı duyarlı ve özverili çalışmalarından dolayı  Dernek Başkanı Nermin Yıldırım Kara ve yönetimine başarılar diledi.

İskenderun Çevre Koruma Derneği  Başkanı Nermin Yıldırım Kara ise, “Şehrimiz genelinde yer alan ortak yaşam alanlarımız ve  kent hayatımızı ilgilendiren  çevresel konular da dernek yönetimi olarak duyarlı hareket ediyoruz. Amacımız yaşanabilir bir İskenderun için el birliği ile hareket ederek insanlarımızı çevre konularında daha duyarlı hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

İskenderun Çevre Koruma Derneği yönetiminin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.