Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Ata, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Ata,  ilçemizin ticaret ve sosyal hayatına yaptıkları katkılar için İTSO yönetimine, üyelerine ve iş adamlarımıza ayrı ayrı teşekkür etti.

Ziyaretinden dolayı Vali Ata’ya teşekkürlerini ileten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, göreve geldikleri günden bu yana bütün çabalarının ilçemiz ve ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel  yönden  kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu dile getirdi.

Hatay Valisi Erdal Ata’nın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Rüçhan Sanem Akpınar, Selma Yılmaz, Raşit Özyurt ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.