Hatay İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İcra Komite Başkanlık seçimleri İTSO’da gerçekleştirilerek yeni Başkan ve başkan yardımcıları belirlendi.

Hatay İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri  Kadın Girişimciler Kurulundan sorumlu İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  Genel sekreter Figen Gül Dönmez ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’da Hatay İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İcra Komite Başkanlığı seçimlerine katılarak yeni yönetime başarılar diledi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “TOBB’da Kadın Girişimcilerimizi önemsiyor ve   Kadın Girişimcilerin ekonomiye ve istihdama katkı yönünde çalışmalar yapması  gerektiğine işaret ediyor. Bizler de İTSO koordinatör Oda olarak Kadın Girişimcilerimize Oda olarak destek veriyoruz. Bazı projeleri birlikte gerçekleştirdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde sizlerden istihdama ve ekonomiye değer katacak önemli proje ve çalışmalar bekliyoruz” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.

Tek Liste halinde gidilen İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Yeşim Ugutmen, Başkan yardımcılığına  Hatice Kartopu ve Zeynep Gökcan seçilirken, yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Gülser Yiğit, Esma Gülay, Canan Gürpınar, Sidkiye Işık Teoman, Sonay Aykut, Besime Kireççi, Figen Gül Dönmez, Gülşen Şaban, Esra Aslan, Emine Zaroğlu, Özgür Yıldız Öksüz, Burcu Ekmekçi ve Nidal Uçar.

İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına seçilenYeşim Ugutmen seçim sonunda yaptığı açıklamasında ise; “Bu dönemde de arkadaşlarım ile birlikte önemli projelerde yar almak için yoğun çaba sarf edeceğimizi belirtmek isterim. Bu seçimlerden sonra aramızda Erzin, Dörtyol ve Antakya’dan da arkadaşlarımız katıldı ve daha güçlü bir birliktelikle bölgemizde ses getirecek projelere imza atmak istiyoruz. Odamızın 100. Yıl projeleri de bu çalışmalarımız arasında yer almaktadır. Bunun yanında yöresel projeler ile ilgili çalışmalarımız bulunmaktadır. İl ve ilçelerde kadınların ne eksiği var, bayanlarımız ne istiyor bunları araştırarak bir sonraki toplantılarda değerlendireceğiz ve her ay toplantılarımızı düzenli olarak belirlenen tarihlerde gerçekleştireceğiz. Bizlere bu görevi layık gören tüm yönetim ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.