Hatay İl Genç Girişimciler yönetim kurulu başkanı Ali Dablan ve yönetim kurulu üyeleri Erzin Ticaret ve Sanayi Odası  yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, iki kurum arasında gerçekleştirilmesi düşünülen faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Erzin Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen eski bir GGK üyesi olan  yönetim kurulu başkan vekili İsmail Ulu, yönetim kurulu üyesi İsmail Ortaç ve Genel sekreter Raziye Gökçen Hatay İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.  Karşılıklı, tanışma ve sohbet ortamında geçen ziyarette, Hatay Genç Girişimciler Kurulunun gerçekleştireceği faaliyetler konusunda yapılacak iş birlikleri ve ilçede bulunan Teknik Lise ile kurulabilecek koordinasyon üzerine konuşuldu. Erzin Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkan vekili İsmail Ulu,  ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, Hatay İl Genç Girişimciler Kurulu yönetimine teşekkür etti.