Hatay İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komite Başkanı Ali Dablan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile  Antakya Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıda, projeler konuşuldu.

Kurul üyeleri toplantı öncesi ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e nezaket ziyaretinde bulunarak, önümüzdeki günlerde gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgiler verdiler.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren ve toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, “Oda olarak her zaman girişimcilerimizin yanındayız.  Yeter ki, Hatay’a ve bölgemize değer katacak projeler üretin. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Hatay İl Genç Girişimciler kurulu üyelerinin toplantısında, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez ve Dış Ticaret personeli Meltem Kartal da yer aldı.

Toplantı kurul üyelerinin birlikte yediği yemekle son buldu.