Arsuz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alkan Tat ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Arsuz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alkan Tat ve yönetim kurulu üyeleri cemiyet olarak özellikle sosyal medya konularına önem verdiklerine vurgu yaparak, “Cemiyetimiz tarafından düzenlenecek olan ‘Suç Mahalli Sosyal Medya’ konulu seminer düzenlenecektir. 17 Şubat Pazartesi Saat 10.00’da Arsuz Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan bu seminerde, sosyal medyanın amacına uygun kullanımını katılımcılara ve özellikle lise öğrencilerimize anlatmayı hedefliyoruz. Sizleri de bu önemli etkinliğimizde görmek isteriz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, sosyal medyanın amacına uygun olarak kullanılması gerektiğine dikkat çekti.

Arsuz Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretinde İTSO Meclis Üyesi Rafi Sümbültepe de yer aldı.

Ziyarette ayrıca Arsuz Gazeteciler Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Derya Özkan, Hataylı yazarlar tarafından birlikte hazırlanan ‘Yürekler Dile Geldi’ adlı kitabı da İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a takdim etti.