1- Akaryakıt sektöründe Çalışma ruhsatı ile ilgili Hatay Büyük Şehir Belediyesine bağlı ruhsat biriminde olan Müdür Erkan DEDEOĞLU’nun odamıza davet edilerek grubumuzda olan üyelerimize bilgi verilmesi konusunda toplantının düzenlenmesinde Yönetim kurulumuzun ilgili yerlerle yazışmalar yaparak komitemize bilgi verilmesi konusu görüşüldü. Odamıza gelen 21.05.2019 tarihli 21. Meslek Komite başkanı Rafi SÜMBÜLTEPE’nin dilekçesine istinaden; Hatay Büyük Şehir olması sebebi ile beldelerin ilçelere bağlanması isimlerinin değişmesi mahalleye dönüşmesi Büyük Şehir Belediyesince ruhsat yenilemelerinde zorluklar yaşanmaktadır. Bu sebeple Büyük Şehir Ruhsat Daire Başkanlığı’nın yetkililerinin odamıza gelerek akaryakıt istasyon bayileri ile toplantı düzenleyerek bilgi alınmasını bu sebeple 21. Meslek Komite Başkanı Rafi SÜMBÜLTEPE’nin dilekçesin de belirtiği hususların görüşülmesi kararı alınmıştır.