• Bu sene odamızın ramazan ayında her yıl olduğu gibi yapacağı erzak yardımlarının grubumuzda olan üyelerimizden alınmaktadır. Perakende satışı yapan gıdacıların tümü bizim grubumuza kayıtlıdır. Bu sebepten dolayı ramazan erzak yardımları konusunda yönetim kurulumuz komitemizden meclis üyesi Yılmaz ÇAĞAN’nın komisyona dahil edilmesini talep ediyoruz. Erzak yardımlarında odamıza kayıtlı olup da bu zamana kadar hiçbir şekilde fiyat dahi alınmayan üyelerimiz bulunmaktadır. Grubumuz üyesi olan Yılmaz ÇAĞAN zaten perakende market işi ile faaliyet göstermektedir. Bu konunun hassasiyetle yönetim kurulumuzdan Yılmaz ÇAĞAN’nın komiteye alınması yönetim kuruluna yazı yazılması konusunda karar alınmıştır.