• Sektörde olan sorunlar görüşüldü devlet desteklerinden yararlanılması hususunda odanın danışmanlık  firması ile anlaşma yaparak üyelerine hizmet vermesini sağlamasını konusunda yönetim kurulumuza yazı yazılarak konu hakkında tarafımıza bilgi verilmesi kararı alınmıştır. Odamız yönetim Kurulundan gelen 08.10.2019 tarih ve 2127 sayılı yazıya istinaden İhtiyacı olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesine 2 adet klima fiyatı alınan Çukur ova Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketin 10.250 Tl bedelle alınmasına karar verilmiştir. Yazıda geçen İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün makine bölümünden bildirilen ihtiyaç listesi ile ilgili bir çalışma yapılması uygun görülmemiştir.