Kentimizde son sistem teknolojik alt yapı ile donatılmış, hanımların güzelliklerine güzellik katacak olan Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi. İskenderun Doktorlar Caddesi üzerinde hizmete giren Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi’nin açılış kurdelesini İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, KOSGEB Hatay İl Müdürü Kenan Sert ile işletme sahipleri Şirin Mercan ve Demet Karaciğer birlikte kestiler. Yoğun bir katılımın olduğu açılış töreni sonrası bölümleri gezen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, KOSGEB Hatay İl Müdürü Kenan Sert ve diğer konuklar, güzellik merkezine hayranlıklarını dile getirdiler.
Cilt bakımı, akne tedavisi, bay bayan buz lazer, soğuk lipoliz, kalıcı makyaj ve daha bir çok alanda hizmet verecek olan Vanessa, lazer epilasyon, cilt bakımı, kalıcı makyaj ve cilt problemlerinde iddialı. Açılışın ardından konuklara ikramda bulunuldu.
GÜZELLİĞİNE ÖNEM VEREN BAY VE BAYANLARI BEKİYORUZ
Vanessa güzellik ve estetik merkezi ortakları Şirin Mercan ve Demet Karaciğer yıllardır süre gelen hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, KOSGEB yetkililerine ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına da desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.