TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, İlçe yönetimi ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Ziyarette ağırlıklı olarak ülke ve bölge ekonomisi ile 16 Nisanda yapılacak olan Referandum hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyaretin hamen başında milletvekili Karasayar’a bir sürpriz yaptı. Sayın Vekilimizin doğum günü olduğunu öğrendiklerini belirten İTSO Başkanı Yılmaz, Milletvekili Karasayar’ın doğum gününü kutladı ve pasta ikram etti.

4 yıldan bu yana İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi olarak görev yaptıklarını ve bu süre zarfında, bölgenin sorunlarının çözümü noktasında milletvekili Karasayar’ın desteğini esirgemediğini ifade eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İskenderun’un sorunları ile her zaman yakından ilgilenen, şehrimizin ekonomik ve sosyal yönden gelişmesine, kamu kurum ve kuruluşların bölgemizde daha modern bir şekilde hizmet vermesinde vekilimizin önemli gayretleri olmuştur. Sayın vekilimize bölgemiz sorunları ile ilgili sunduğumuz tüm talepleri her zaman değerlendirmesi ve sorunların çözümü için Ankara’da en yetkili mercilere ileterek sorunların takipçisi oldu. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz.

Vekilimiz 16 Nisan’a kadar yoğun bir maraton içerisinde. Referandumun ülkemizin güzelliklerine, başarısına, milletimizin mutluluk ve refahına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

TBMM İdare Amiri ve Ak parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar doğum günü sürprizinden dolayı İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyarette bölge ekonomisine de değinen Milletvekili Orhan Karasayar; “Amanos tünel projesinin hızlanması için çalışmalarımız devam etmektedir. İskenderun sanayisi ve limanı ile potansiyelini her geçen gün arttırmaktadır. Lojistik köy konusunda da çalışmalarımız devam etmektedir. Göreve geldiğimiz günden bu yana İskenderun’a hizmet noktasında hükümetimizden istediğimiz tüm hizmetleri aldık. İskenderun’umuza üniversite kazandırdık, Yeni Hastanemiz, yeni Emniyet binamız, Adliye sarayımız, Tabu kadarstro binaları, Yeni balıkçı Barınakları başta olmak üzere bir çok hizmetleri getirdik. Yerel bazda da hizmetlerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Özellikle elektrik konusunda yaptığımız girişimler sonucunda bölgemizde elektrik telleri yer altına alındı ve elektrik kesintileri sorunu büyük ölçüde azaldı” dedi. Milletvekili Orhan Karasayar, 16 Nisan’da yapılacak olan Referanduma da dikkat çekerek, “Türkiye’nin önünün açılması, Güçlü bir Türkiye ve geleceğimiz için, bu seçim çok önemli. Bu Referandumun birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni ediyoruz” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve Ak Parti İlçe Teşkilat üyelerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip Üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyeleri Adnan Mursaloğlu, Mehmet Ali Bulut, İTSO Eğitim Vakfı Başkanı Doğan Erten ve İTSO Meclis üyeleri de hazır bulundular.