İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret ettiler. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak ülke ve bölgesel ekonomi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Beşir Köksal, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, Sivas’ın tarihi, turizm ve ticareti hakkında Hatay’dan gelen Ticaret Odası ve Esnaf Odası Başkanlarına bilgiler verdi. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’de bu ziyaretlerin karşılıklı olması halinde Türkiye’nin iki tarihi ve kültürel şehirleri arasında daha güçlü birliktelik olacağı mesajını verdiler.