İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Mart ayı Müşterek Meslek Komite toplantısında, İTSO üyelerinin sorunları dinlenirken, Odanın faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yılda iki kez düzenlen ve Meslek Gurubu üyelerinin katıldığı toplantı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

İskenderun ekonomisine yön veren, her zaman üyelerinin sorunlarını dinleyen, çözüm yolları arayan ve bu sorunları en yetkili birimlere ileten İTSO, bu kez Müşterek Meslek Komite Toplantısında, Meslek Komite üyelerinin sorunları dinlendi. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Seçimler öncesi Meslek Komite üyeleri ile son kez  düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmasında; “İTSO olarak her zaman Meslek Komitelerimizin uyum içerisinde çalışmalarını sağladık. İskenderun ekonomisine değer katacak projeler de Meslek komitelerimizin yanında olduk. İskenderun Sanayi Sitesinin yeni yerine taşınması, İskenderun Otoban bağlantı yolu, Karadeniz Akdeniz Oto yol projesi, Bölgemiz için hayati önem taşıyan İskenderun Dörtyol Hassa Tünel projesinin İskenderunlu sanayici iş adamlarımız için ne kadar önemli olduğu bilinci ile hareket ederek Ankara Bakanlık düzeyinde sürekli görüşmelerimiz   oldu ve bu görüşmeler sonucunda Hassa Türel projesi 2018 yılı yatırım programına alındı.  Üniversitemiz ile birlikte bir çok projeleri gerçekleştirerek eğitime önemli katkılarımız oldu. Her fırsatta sanayici, iş adamlarımızı ve Kobilerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinledik, çözüm yolları aradık ve bu sorunları Ankara’da en yetkili birimlere ilettik. Daha yapacak çok işimiz var. Yeni dönemde de yeni projelerle İskenderun ekonomisine değer katmaya devam edeceğimize inanıyorum. Temennim, Oda Yönetim kurulumuz ve Meclis üyelerimiz ile birlikte ele birliği ile hareket etmektir.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Mart ayı Müşterek Meslek Komite toplantısına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyesi M.Ali Bulut, Meclis üyeleri ve Meslek Komite üyeleri katıldılar.