İTSO’da KOSGEB Girişimcilik Kursları devam ediyor.

Anasayfa/İtso Haberler/Genel Haberler/İTSO’da KOSGEB Girişimcilik Kursları devam ediyor.

İTSO’da KOSGEB Girişimcilik Kursları devam ediyor.

KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle devam eden Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri yeni girişimci adaylarıyla buluşuyor.

05-08 Haziran tarihleri arasında KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitmeni Sn. Selcan AĞBAHT tarafından, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen eğitimde, girişimci adayları KOSGEB tarafından verilen Girişimcilik Destek Programı süreci hakkında detaylı bilgi sahibi olmuşlardır. İTSO’da 32 saatlik eğitimin sonucunda girişimci adayları; katılım belgelerini aldıktan sonra işletmeleri kurup projeleri ile başvuru yapabilecekleri Girişimcilik Destek Programından, destek başvurularının onaylanması halinde yararlanabileceklerdir.

12/06/18|Genel Haberler|