İTSO’da Girişimcilere yönelik KOSGEB İş Planı Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi

Anasayfa/İtso Haberler/Genel Haberler/İTSO’da Girişimcilere yönelik KOSGEB İş Planı Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi

İTSO’da Girişimcilere yönelik KOSGEB İş Planı Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında girişimci adaylarına yönelik iş planı bilgilendirme eğitim yoğun ilgi gördü.
İTSO Halil Şahin Meclis salonunda gerçekleştirilen seminerde KOBİ Uzmanı Yusuf Ziya Gövce sine vizyon destekli olarak girişimci adaylarına detaylı bilgiler verdi.
KOSGEB Yeni Girişimci Desteğine başvuru yapmak isteyen ve İş Planının nasıl yazılacağı konusunda aklında soru işareti olan girişimci adayları ile girişimciler için, KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, “İş Planı Yazma Eğitimi” gerçekleştirdi. KOBİ Uzmanı Yusuf Ziya GÖVCE tarafından verilen eğitime girişimci adayları ve girişimciler yoğun ilgi gösterdiler.

09/03/18|Genel Haberler|