İTSO Yönetiminden Vali Erdal Ata’ya ziyaret

Anasayfa/İtso Haberler/Genel Haberler/İTSO Yönetiminden Vali Erdal Ata’ya ziyaret

İTSO Yönetiminden Vali Erdal Ata’ya ziyaret

Hatay Valisi  Erdal Ata, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimini kabul etti.

İskenderun Valilik  Çalışma Ofisinde gerçekleşen ziyarette Vali Ata; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilimiz ve bölge ekonomisine yön veren kuruluşlardan biri olduğunu, bu yönüyle Hatay’a yapılan birçok ekonomik yatırıma öncülük ederek ilimiz ekonomisinin gelişmesi konusunda gösterdikleri gayretler dolayısıyla Başkan Yılmaz’ın şahsında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ile tüm üyelerine ayrı ayrı teşekkür ettiğini dile getirdi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkürlerini ileterek, ilimizde ve bölgemizde yürütecekleri faaliyetlerle üniversite ve iş dünyasının entegrasyonu ve bu işbirliğinin sürdürülebilir olması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.

06/06/18|Genel Haberler|