İTSO Yönetiminden Vali Erdal Ata’ya nezaket ziyareti

Anasayfa/İtso Haberler/Genel Haberler/İTSO Yönetiminden Vali Erdal Ata’ya nezaket ziyareti

İTSO Yönetiminden Vali Erdal Ata’ya nezaket ziyareti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Hatay Valisi Erdal Ata’yı İskenderun’da bulunan Valilik Hizmet binasında ziyaret ettiler.

Hatay Valisi Erdal Ata İskenderun çalışma ofisinde kabul ettiği İTSO yönetimine kent ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek,  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilimiz ve bölge ekonomisine yön veren kuruluşlardan biri olduğunu, bu yönüyle Hatay’a yapılan birçok ekonomik yatırımlara öncülük ederek  kent ekonomisinin gelişmesine katkı sunduğunu vurguladı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, bölge ekonomisi hakkında Vali Ata’ya projeler ile ilgili bilgiler verdiği ziyarette  karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Vali Erdal Ata’nın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Hıdır Güneş İTSO Meclis üyeleri  İbrahim Açıkgöz, Yusuf Akar ve Danışman şehir plancısı Azim Şahin de yer aldı

20/07/18|Genel Haberler|